i have idea, maybe create a new divison: this Elita Members! only choosen people can go there, can upolad more exlusive music? this fuck.......... downloaders??:>
jak najbardziej popieram tylko trzeba dobra selekcje zrobic
hmmmm phenom, wybierze sie napewno modow, admina no i reszte tych co daja duzo nut, i maja najwiecej punktow repuacji, to bdzie elita, i na tym dziale bedzie sie dawalo takie nuty co normalnie ich nie dasz w dziale bo ssaki zassaja;] nie beda musieli sie obawiac ze jesli dadza lepsze nuty, bardziej exlusive to ze ktos bedzie je ssal i "rozdawal" dalej.
za namową naszego kochanego admina pogrzebałem troche i utworzyłem taki dział o ktory się wam rozchodzi, teraz dawajcie propozycje użytkowników którzy zasługują na to by być w grupie ELITE MEMBERS. Jeśli wykryjecie jakieś błędy w funkcjonowaniu tego działu piszcie!
I create a special topic for ELITE MEMBERS. In this topic please upload Exclusive tunes. For this subforum can read and write posts ONLY users from group ELITE MEMBERS. Please write proposition active users who deserve for this elite group.
szefostwo wiadomo ;] teraz użytkownicy:
kelevra ( jak sie nie myle nie dawno doszedl ale wrzuca dużo)
MYTMIKE1 <-- ten pan napewno, pełno exclusive nut aktywny 100%
adris89 nie wiem czy wrzuca bo nie pamietam ale chyba kiedys był aktywny więc go tez;)
Vibe Project wrzuca + aktywny
zaykie wrzuca +aktywny
electrohit wydaje sie ze na to zasluguje ?;p
pfectbeats no i niedawno nowy uzytkownik ale tez aktywny
Phileep 100%
Ostatnio edytowany przez Scyzoryk (2009-06-06 13:31:43)
Scyzoryk napisał:
szefostwo wiadomo ;] teraz użytkownicy:
kelevra ( jak sie nie myle nie dawno doszedl ale wrzuca dużo)
MYTMIKE1 <-- ten pan napewno, pełno exclusive nut aktywny 100%
adris89 nie wiem czy wrzuca bo nie pamietam ale chyba kiedys był aktywny więc go tez;)
Vibe Project wrzuca + aktywny
zaykie wrzuca +aktywny
electrohit wydaje sie ze na to zasluguje ?;p
pfectbeats no i niedawno nowy uzytkownik ale tez aktywny
Phileep 100%
Blondin --> w pamieci mam kilkanaście dobrych kawałków od niego
ELITE MEMBER 1053 2008-01-18
GabrielBR --> jakoś mi sie kojarzą dobrze jego posty i nuty
ELITE MEMBER 935 2008-09-17
kelevra ---> najbardziej aktywny użytkownik i chyba jeden z najbardziej obiecujących młodych użytkowników
ELITE MEMBER 269 2009-05-28
leegibbo --> mimo małej ilości postów, jego wrzuty zawsze były mega jak dla mnie. Szanuje go za to, że więcej wrzuca muzyki niż pisze durne posty typu "thx"
to narazie dodani użytkownicy, napewno dodam jeszcze Boomting'a za jego boomtingowe nutki, z tych co wypisałeś odpada aby zdrajca zaykie, a czemu zdrajca to on wie...
Scyzoryk, podszedłeś do tematu bardzo obiektywnie, ale czy Ty zasługujesz na to by tam być to mam zastrzeżenia pamiętajmy że exclusive nuty to exclusive, a nie z clubbersa ściągniete...
dawajcie linki do profilów to ułatwicie mi sprawe...
Jeśli można to chętnie się zgłoszę wiem że może nie należę do bardzo aktywnych ale z forum związany jestem już długo i sporo nutek też daję. Czekam na odpowiedź jeśli moja propozycja zostanie rozpatrzona. Pozdrawiam
darkbit napisał:
Jeśli można to chętnie się zgłoszę wiem że może nie należę do bardzo aktywnych ale z forum związany jestem już długo i sporo nutek też daję. Czekam na odpowiedź jeśli moja propozycja zostanie rozpatrzona. Pozdrawiam
przecież Cie dodałem panie robinio86... pamiętajcie też, że można też wylecieć z tej grupy... wydaje mi sie że potrzeba jeszcze troche czasu aż się rozkręci, albo aż boomting wróci na forum ;]
moje propozycje, ci panowi daja duzo utworow i to dobrych wiec mysle ze tez im sie nalezy:
housic212
Kaco1989
dMIT.RY
BR1
dark
MYTMIKE1
frozenik
MATO
darkfriend
Jamie-hatkins
robee_dee
wszystko ładnie pięknie, ale ja miałem na myśli NADgrupe użytkownikow a nie podgrupe grupy... wg mnie ci co zasługują na takie miano i dali coś exclusive na tym forum zliczyłbym na palcach ... Nie wiem, nie wiem jakieś kryteria trzeba ustalić bo na chybił trafił to ja moge w lotka zagrać...